כיצד להשתמש באבקת עלה מורינגה אוליפרה?

 

כיצד להשתמש באבקת עלה מורינגה אוליפרה

ניתן להוסיף אותו לכל ארוחה או לכל משקה, לפי טעמכם! יש לו קצת טעם של דשא ולא יטעם במנות חריפות. תוכלו לבדוק בבלוג שלנו כמה מתכונים טעימים עם אבקת עלי מורינגה!

זוהי דרך קלה להוסיף ערך תזונתי נוסף לתזונה היומית שלך. להלן כמה הוראות כיצד להשתמש בו בצורה הטובה ביותר.

אֵיך?
עדיף לקחת אותה עם ארוחה, אך חשוב לא לבשל אותה, מכיוון שהיא תפחית מערכה התזונתי. אבקת עלה מורינגה אוליפרה היא מזון עשיר ומזין (או תוסף מזון), אך היא אינה תרופה: היא נועדה לצרוך מעט ממנה באופן קבוע כדי לשמור או להגביר את הבריאות הכללית. עם זאת, זה יכול לעזור בהגדלת האנרגיה וההגנה על הגוף במהלך מחלה או התאוששות (אך שוב, במיוחד אם נלקחים באופן קבוע; זכרו כי לא מדובר בתרופה, במקרה של בעיות בריאותיות, הדבר הראשון לעשות הוא להתייעץ עם רופא. ).

כמה ?
במהלך 3 עד 5 הימים הראשונים: מומלץ להתחיל עם צריכת מעט (1/2 או 1 כפית ליום), על מנת לתת לגוף להתרגל לכך.

במהלך השבועיים הבאים: הגדל בהדרגה ל -1, 2 או 3 כפיות ביום וווסת את צריכתך בהתאם לצרכים שלך ולתגובות גופך.

בהמשך: יש אנשים שלוקחים את זה כל יום, יש כל יומיים-שלושה; יש אנשים שלוקחים כפית אחת ליום, אחרים 2 או 3. זה תלוי בך ומה הכי מתאים לך! רק סדירות לטווח הארוך היא המפתח!

מתי ?
כשתרצו (בוקר, אחר הצהריים, שעת לילה …) וכמה פעמים שתרצו, אך תמיד עם מעט אוכל ומבלי לחרוג מהמינון היומי המומלץ (3 כפיות).

מגבלות:
אל תיקח יותר מדי, מוקדם מדי! זה יכול לגרום לבחילות, לשלשולים, גזים וגלי חום. זה יכול לגרום להשפעה משלשלת אם לוקחים יותר מדי ממנה ו / או על קיבה ריקה. לא מומלץ לצרוך מורינגה מחוץ לארוחה. 

(כדי להשיג את האפקט המשלשל, 2 כפיות על קיבה ריקה צריכות להספיק)

האבקה מסמיכה את הדם מעט: אם אתם עוברים טיפול נוגד קרישה או אם הינכם בהריון, התייעצו עם הרופא לפני הוספת אבקת מורינגה אוליפרה לתזונה.

האבקה מכילה חומצה אוקסלית; הכלולה בסוגים רבים של מזון (במיוחד ריבס, חמציץ, תרד,  ועוד…), הוא מקבע סידן אך הוא עלול להיות רעיל בכמויות גבוהות מאוד. עבור אנשים בריאים, זה מסולק באופן טבעי על ידי שתן, אך יש להימנע ממי שיש לו אוקסלמיה, אורוליתיאזיס אוקסלית, אי ספיקת כליות, אבנים בכליות, נטייה לדלקת שלפוחית השתן או צנית.