יוגורט טבעוני תוצרת בית עם מורינגה
יוגורט טבעוני תוצרת בית עם מורינגה
מצרכים:
800 מיליליטר חלב על בסיס צמחי (סויה, שיבולת שועל, קוקו, לפי טעמכם …)
4 גרם אבקת פרוביוטיקה או יוגורט
2 כפיות אגר אגר
2 כפיות עמילן תירס ברמה
2 כפיות אבקת עלה מורינגה אוליפרה
אופציונלי: ממתיקים וטעמים לפי טעמכם (סוכר, ריבה, סירופ ג'ינג'ר …)
ההכנה:
יוצקים את החלב בסיר, מערבבים בו את האגר אגר ועמילן התירס. הרתיחו אותו, השאירו על האש לא יותר מ -30 שניות ואז הניחו בצד. כשהחלב מגיע בערך ל- 40 מעלות צלזיוס (לא חם ולא קר כשמכניסים לו אצבע), מוסיפים את הפרוביוטיקה או את היוגורט ואת המורינגה. מערבבים ומשאירים אותו בטמפרטורת הסביבה במשך שתים עשרה שעות. ואז זה מוכן! הוסיפו ממתיקים ו / או טעמים אם תרצו ותוכלו לשמור אותו במקרר למשך ימים
תהנו ובתאבון!
לקניית מורינגה אורגנית, טריה ומשובחת מהערבה
נא התקשרו ל- 0523-666323
