ממרח אפונה ירוקה ומורינגה

ממרח אפונה ירוקה ומורינגה

קשה להכין מתכון קל יותר … וזה ממש טוב, אתם יכולים להגיש אותו עם צ'יפס, לחם פריך או למרוח אותו בכריכים שלכם

עבור בערך 220 גרם, נצטרך:

200 גרם אפונה ירוקה
10 זיתים
כף שמן זית
מיץ מלימון קטן
כפית אבקת עלה מורינגה אוליפרה

אופן ההכנה:
מבשלים את האפונה הירוקה במים. בסיום, מרוקנים את המים ומשאירים את האפונה להתקרר. רסקו את הזיתים ושפכו את כל המרכיבים בבלנדר (עדיף אם האפונה לא חמה מדי, כדי לשמור על כל אבות המזון של המורינגה). מערבבים, טועמים, ממליחים אם צריך ומשאירים במקרר עד שהוא קר. בתאבון

לקניית מורינגה אורגנית, טריה ומשובחת מהערבה
נא התקשרו ל0523-666323