ממרח חומוס עם עדשים ומורינגה

ממרח חומוס עם עדשים ומורינגה
רכיבים לממרח חומוס טעים ומזין:
100 גרם חומוס
100 גרם עדשי אלמוגים
2 שיני שום
כפית זרעי חרדל
פתיתי צ'ילי (מינון עד הטעם)
2 כפיות אבקת כורכום
2 כפיות אבקת כוסברה
כף תרכיז עגבניות
שמן שומשום
בערך 50 מ"ל ציר ירקות
שמן זית
כפית אבקת עלה מורינגה אוליפרה
אופן ההכנה:
השאירו את גרגרי החומוס במים למשך 12 שעות (או השתמשו בחומוס שהושרו מראש ומוכן לשימוש). לאחר מכן מוזגים מעט שמן זית בסיר, מוסיפים את השום הקצוץ, זרעי החרדל, הצ'ילי והכורכום ומחממים מעט (לא יותר מדי כדי שהתבלינים לא ישרפו). מוסיפים את גרגרי החומוס והעדשים, מכסים היטב בציר ירקות. מוסיפים את הכוסברה ורכז העגבניות ומרתיחים. לאחר מכן, ננמיך את האש, נכסה את הסיר וניתן לו להתבשל כ- 20-30 דקות
כשהוא מבושל מוסיפים מעט שמן שומשום ומערבבים. טועמים, מתאימים תיבול. אם יש צורך, הוסיפו מעט שמן ו / או מעט מים בכדי להתאים את הטעם. כאשר התערובת בטמפרטורת הסביבה, הוסיפו את אבקת המורינגה (כדי להפיק תועלת מכל מרכיבי המזון שלה) וערבבו.
בתאבון!

לקניית מורינגה אורגנית, טריה ומשובחת מהערבה
נא התקשרו ל0523-666323