נאגטס צמחוני במטבל מורינגה

נאגטס צמחוני במטבל מורינגה

מצרכים עבור כ15-20 נאגטס:

2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
200 גרם גרגירי חומוס מבושלים
5 כפות קמח חומוס
2 שיני שום
1 ס"מ ג'ינג'ר טרי
1 ס"מ כורכום טרי
1 כפית זרעי חרדל
פתיתי צ'ילי (מינון עד הטעם)
1 עגבניה 
1 גזר 
2 בצלי אביב
חופן עלי כוסברה טריים
כף שמן קוקוס
ציר ירקות / מלח
30 מ"ל שמן בישול צמחי 

למטבל:

שלוש מאות (300) גרם יוגורט רגיל
שני (2) קישואים קטנים
כפית מלח
כפית אבקת עלה מורינגה אוליפרה

נאגטס – מה לעשות : קולפים וחותכים את תפוחי האדמה, מבשלים אותם בציר ירקות כלשהו. קוצצים דק את השום, הג'ינג'ר והכורכום – שומרים בצד בקערה. קוצצים את העגבנייה, הגזר, הבצל והכוסברה – שומרים בצד בקערה אחרת. בסיר מחממים את שמן הקוקוס על אש בינונית, מוסיפים את תכולת קערת התבלינים ומערבבים כדקה. לאחר מכן, עברו לאש נמוכה, הוסיפו את קערת הירקות – ערבבו, כסו והניחו לה להתבשל כ- 15 דקות

כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מרוקנים את ציר הירקות, מוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים ומערבבים. מוסיפים את הירקות המתובלים המבושלים, קמח החומוס, מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול. בסיר מחממים את השמן הצמחי. כשמתחילות להיווצר בועות קטנות בתחתית, הפילו גוש מהתערובת לתוכה בעזרת כף. טגנו אותו, הפוכו אותו במידת הצורך ואז הוציאו אותו והניחו אותו על צלחת מכוסה בנייר מטבח. עשו זאת עם שאר התערובת, כמה נאגטס בכל פעם

הכנת המטבל : חותכים את קצוות הקישואים ומגרדים. מערבבים אותו עם היוגורט, המלח והמורינגה. טועמים ומתקנים תיבול.

בתאבון!

לקניית מורינגה אורגנית, טריה ומשובחת מהערבה
נא התקשרו ל0523-666323