סלט עדשים עם מורינגה

סלט עדשים עם מורינגה

מצרכים (עבור 4 מנות):

150 גרם עדשים (ירוקות או אחרות)
40 מ"ל ציר ירקות
עלה דפנה אחד ושני ציפורן (אופציונלי)
10 גרם צימוקים (לא חובה)
1 בצל
2  שיני שום
1 גזר
1 עגבניה 
60 גרם שקדים קצוצים
שמן זית
1 לימון 
אבקת כמון
צרור כוסברה טרייה ו / או פטרוזיליה (לפי הטעם)
2 כפיות אבקת עלה מורינגה אוליפרה

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל והשום, מחממים מעט שמן זית במחבת ומבשלים את הבצל והשום כדקה-שתיים. ואז מוסיפים את העדשים, מערבבים כדקה-שתיים ומוסיפים את מרק הירקות (העדשים חייבים להיות מכוסים היטב במים). הוסיפו את הצימוקים, עלה הדפנה וציפורן אם מתחשק לכם. מכסים את התבנית ומניחים לה להתבשל על אש בינונית-נמוכה כ- 30 דקות, עד שהעדשים רכות וספגו את כל מרק הירקות. ואז תנו לעדשים להתקרר.

קוצצים את הגזר, העגבניה והכוסברה הטרייה ו / או הפטרוזיליה. מערבבים בקערה את מיץ הלימון עם מעט שמן זית וקצת אבקת כמון (המינונים הם לפי טעמכם). מוסיפים את כל זה לעדשים, בתוספת השקדים ואבקת המורינגה. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול (מלח, פלפל, עוד כמון …) לפי הטעם

תהנו ובתאבון!

 

לקניית מורינגה אורגנית, טריה ומשובחת מהערבה
נא התקשרו ל0523-666323